Gázkészülék szerelő, gázszerelő

Gázszerelő Budapest, Pest megye

Márkafüggetlen Gázkészülék szerelő.

Kazán, gázkazán, cirkó, kombi cirkó szerelés.

Gázkészülék Tisztítás, karbantartás, valamint javítás.

Kérjen visszahívástÍrjon nekünk

Gázkészülék szerelő, gázszerelő 0-24.

Gázkészülék szerelőt keres? Ha elromlott gázkészüléke, fűtő vagy a melegvizet biztosító gázüzemű berendezése hívjon minket bizalommal és mi segítünk elhárítani a hibát. Gázszerelő szolgáltatásunkat bármikor hívhatja a nap bármely szakaszában 0-24 óráig. Non- Stop gázkészülék szerviz Budapesten és környékén.

Gázkészülékek Időszakos Átvizsgálása

Ne felejtse el a fűtési szezon előtti TISZTÍTÁST, KARBANTARTÁST gázszerelővel elvégeztetni, hogy elkerülje a kellemetlenségeket!

Fontos, hogy mielőtt elindul a fűtés a hidegebb hónapok beállta előtti, ellenőriztessük a gázkazánunkat. Erre biztonsági okokból is szükség van, hiszen gázkészülékről van szó, és természetesen azért is szükséges, hogy ne az utolsó pillanatban derüljön ki az, hogy nem megfelelően működik a fűtő berendezésünk. Ilyenkor egy átvizsgáláson, tisztításon esik át a gázkészülék, továbbá ellenőrizve van nincs-e gázszivárgás esetleg füstgáz visszaáramlás. Megvizsgáljuk rendelkezik-e a helyiség és a készülék az előírt biztonsági és kötelező kialakításokkal (tisztító nyílással, szellőző rendszerrel, EPH érintés védelemmel stb..).

Majd miután a készülék biztonságosan tud üzemelni, egy próba fűtésen esik át. Ilyenkor kijöhetnek még az eseteges problémák, ha vannak ilyenek mint pl: a kiegyenlítő tartály nem megfelelően működik, vagy esetleg a váltó szelep nem vált át. Ha javításra szorul a gázkészülék, akkor a gázszerelő ezt is elvégzi, miután egyeztetett a megrendelővel.

Gázkészülék szerviz szolgáltatások:

R

Gázkészülék javítás és szerviz.

R

Gázkészülék tisztítás és fűtési rendszer átmosás.

R

Cirkó, kombi cirkó, gázkazán javítás.

R

Fűtési szezon előtti átvizsgálás, javítás és karbantartás.

Gázkészülék szerviz menete:

R

Felveszi velünk a kapcsolatot.

R

Gyorsan és díjmentesen kiszállunk.

R

Ingyenes árajánlatot készítünk.

R

Elvégezzük a feladatot.

Non-Stop gázkészülék szerviz?

Nem működik a gázkészüléke? Nem tudja mi okozhatja a hibát? Gázkészülék szerviz a nap 24 órájában Budapesten és környékén. Gyorsak, precízek és megbízhatóak vagyunk. Nyugodtan vegye fel velünk a kapcsolatot és mi rövid időn belül elhárítjuk a hibát, vagy elvégezzük a szükséges karbantartási munkálatokat.

gázszerelő
R

Gyors kiszállás.

R

Korrekt árak.

R

Precíz munkavégzés.

R

Betartott határidők.

R

Non- Stop ügyfélszolgálat.

R

Minőségi alapanyagok.

R

Elégedettségi garancia.

A meleget adó gázkészülékek…

A gázkazánok, gázbojlerek, kombi cirkók megkönnyebbítik rohanó életünket, ha fűtésre vagy melegvíz előállításra van szükségünk. Segítségükkel, másodpercek alatt juthatunk forró vízhez és rövid időn belül egy gombnyomással befűthetjük velük lakásunkat.

Gázszerelő gyorsszolgálat Budapest területén

Gázbojler…

A gázbojler a gázégő segítségével állítja elő a meleg vizet úgy, hogy a lángja a tartályban lévő vizet folyamatosan a kívánt hőfokon tartja. Kialakítása lehet átfolyós jellegű vízmelegítő (ami mindig fali) és tárolós gázvízmelegítő azaz tartályos (ami lehet fali vagy álló). A gázbojlerek lehetnek kéményesek vagy kémény nélküliek, ez gázfogyasztásuk és teljesítményüktől függ. A kémény nélküli víztárolós gázbojlereket oda célszerű telepíteni, ahol nincs kiépítve elektromos áram, vagy nem tudnak kéményt létesíteni.

A kémény nélküli gázkészülékek esetén az égéstermék bekerül a helyiségbe ahová felszerelték, ezért szigorú szabályokhoz van kötve a telepítése. A helyiség ahová a gázkészülék kerül, minimum 12 m3 -nek vagy a felettinek kell lennie és folyamatos szellőzést biztosítani kell a helyiségnek. A helyiség ajtaját, minél közelebb az aljzathoz a használati útmutatóban előírt méretű szellőző nyílással kell ellátni, továbbá a nyíls felső részén is szellőzőnyílást kell biztosítani. Ezek a gázkészülékek 80-120 liter, de akár 180-200 literes kapacitású is lehetnek.

Az átfolyós vízmelegítők…

Ma a legtöbb háztartás legelterjedtebb melegvíz előállító berendezése, az nem más mint az átfolyós vízmelegítő.  Ezeknek a készülékeknek elég alacsony a energia fogyasztásuk, mert csak akkor kapcsolnak be, ha megnyitjuk a csapot és melegvízet haználunk. Gyártanak belőle gázüzeműt és elektromost is. Takarékosnak mondhatók, ha rendszeresen tisztíva vannak és karban vannak tartva. A gázkészülékek, gázszerelő által végzett tisztítása karbantartása és átvizsgálása nagyon fontos, legalább évente egyszer!!!

Gyártanak belőle kéményes és kémény nélküli gázkészülékeket is. Égéstermék elvezetés nélküli (azaz kémény nélküli)kialakítással akkor találkozunk, ha kissebb teljesítményű vízmelegítőnk van, amit inkább mosogatásra vagy éppen csak egy kézmosásra használnak. Nagyobb feladatokra például zuhanyzásra, fürdésre inkább már nagyobb teljesítményű berendezés szükséges. A nagyobb teljesítményű készüléknek már kéményes füstgáz elvezetésük van, mert sokkal több egészségünkre ártalmas káros anyagot bocsájtanak ki, mint a kissebb testvérük.

Amikor megnyitjuk a csapot a készülék müködésbe jön és a tűztérben az égőfej lángja begyullad, ami felmelegíti a hőcserélőn keresztül átfolyt vízet és így lesz a hideg vízből meleg. Ha elzárjuk a csapot a láng elalszik és nem fogyaszt gázt addig amig megint nincs szükségünk meleg vízre.
Ezeket a készülékeket csak 10-15 percig célszerű folyamatosan használni. Takarékosnak számítanak mivel csak a felhasználásra való vizünket melegítik fel.
A nyílt égésterű készülékeknél nagyon fontos az égéstermékekkel kapcsolatos szabályok betartása.
Leggyakoribb átfolyós vízmelegítő márkák: Junkers, Vailant, Fég, Saunier Duval

Call Now Button