Saunier Duval szerviz

Gázkazán, cirkó javítás, karbantartás

Márkafüggetlen Saunier Duval gázkészülék szerviz 0-24 óráig.

Díjmentes kiszállás. Korrekt árak. 15 év tapasztalat.

Gázszerelő Budapest és Pest megye területén!

Kérjen visszahívástÍrjon nekünk

Saunier Duval szerviz Budapest, Pest megye 0-24 óráig.

Gázkészülék szerelés, szervizelés rövid határidővel és garanciával!

Saunier Duval Szerelő szolgáltatásunk a nap 24 órájában a rendelkezésére áll, ha meghibásodott cirkója vagy gázkazánja, vagy karbantartásra szorul.

Az időszakos kabantartás nagyon fontos. Hívjon időben!

Szakszerű javítás, gyors kiszállás, garanciális munkavégzés!

Saunier Duval gázkészülékek szerelése esetén vállalunk: kombi cirkók váltószelepeinek javítása és cseréjét, kiegyenlítő tartályok meghibásodásainak elhárítását, vezérlőpanelek és vezérlő egységek cseréjét, lemezes hőcserélők, hőcserélők tisztítását és cseréjét, hőérzékelők és Ntc-k, hőkorlátozók, stemkók, hőleóldók cseréjét, merülő szondák cseréjét, gázszelepek, moduláló szelepek cseréjét, égőterek és égőfejek tisztítását.

Hidroblokkok cseréjét, áramlásérzékelők, nyomásérzékelők és nyomásmérők, biztonsági lefúó szelepek javítása és cseréjét, keringető szivattyúk cseréjét, turbó ventilátorok szerelését, ionizációs lángérzékelők, presszosztátok cseréjét, töltő csapok javítását. Tüzelőelektronikák szerelését, gyujtás elektródák cseréjét.

A Sauneir Duval!

A Saunier Duval a francia kazángyártó cég, amelynek fő profilja az öntöttvas radiátorok és fűtéstechnikai rendszerek gyártása. A cég alapítása 1866-ban történt, és azóta a minőségi termékekre és a kiváló szolgáltatásokra épített vállalat széles körben elismert a fűtéstechnikai iparban.

A Saunier Duval a környezetbarát technológiákra összpontosít, és olyan termékeket fejleszt ki, amelyek a lehető legkevesebb károsanyag-kibocsátást biztosítják, miközben optimális melegvíz-ellátást és fűtést nyújtanak. Az öntöttvas radiátorok mellett a cég gázkazánokat, elektromos kazánokat, napkollektorokat, padlófűtési rendszereket és kiegészítőket is gyárt.

A Saunier Duval a fenntartható fejlődés fontosságát is elismeri, és aktív részese a környezetvédelmi kezdeményezéseknek. Az energiatakarékos termékek és az erőforrások hatékony felhasználása mellett a cég támogatja a lokális közösségeket és a környezetbarát megoldásokat.

Összességében a Saunier Duval a minőségi termékek, a kiváló szolgáltatások és a környezettudatosság egyesítését képviseli a fűtéstechnikai iparban. A cég élen jár a fenntartható megoldások fejlesztésében, és a jövőre fókuszál, hogy a lehető legjobb megoldásokat kínálhassa ügyfeleinek.

Saunier Duval Típusok amiket javítunk:

Renova Star C 24 E, Renova Star F 24 E
Renova C 24 E, Renova F 24 E
ThemaClassic C 25, ThemaClassic C AS 25, ThemaClassic F 25, ThemaClassic F AS 25, ThemaClassic C 24
ThemaClassic C AS 30, ThemaClassic F AS 30, ThemaClassic C 25
Isotwin F 24 E, Isotwin C 24 E, Isotwin C 28, Isotwin F 28
Semia C 24, Semia F 24
Renova mini c 12, Renova Mini F 12
SD 30 KLZ, SD 40 KLZ
SD 20, 30, 40, 50 KLO
SD 20, 30, 40, 50 KLOM
Isomax C 28 E, Isomax F 28 E

semia c24 gázszerelő

Saunier Duval szolgáltatások:

R

Saunier Duval gázkazánok javítása.

R

Saunier Duval kazánok tisztítása.

R

Saunier duval fűtőkazánok javítása.

R

Saunier Duval cirkók és kazánok karbantartása.

Saunier Duval szerviz menete:

R

Felveszi szervizünkkel a kapcsolatot.

R

Ingyenes árajánlatot adunk.

R

Díjmentesen kiszállunk.

R

Elvégezzük a ránk bizított feladatot.

A Saunier Duval márka?

Van elérhető Saunier Duval szerviz Budapest területén?

 

A Saunier Duval a teljesség igénye nélkül kínál kondenzációs, fűtő és kombi készülékeket. Tudta, hogy a Saunier Duval ikonja a tűzmadarat jelképezi? A tűzmadár volt az az állat, amit régen jelezte a gázszivárgást a bányában. Mint minden ekkora technikai színvonalat képviselő márka, a Saunier Duval is biztosítja a szakszerviz lehetőségét, és a megfelelő szakembereket. A Saunier Duval szerviz Budapest teljes területén elérhető, legyen az üzembe helyezés, szervizelés, tisztítás, karbantartás vagy akár tanácsadás.

 

Milyen meghibásodások lehetnek?

Nincs láng, lánghiány hibakóddal leállt a készülék:

Ellenőrizze, van e gáz esetleg nincs e elzárva. Gáz meglétét egy gáztűzhelyen is tudja ellenőrizni. Ha azt tapasztalja, hogy van gáz, akkor kapcsolja ki utána pedig be a készüléket, vagy a reset gombot nyomja 3 másodpercig. Így törlődik a hibakód.

Amennyiben ezután a kazán működik, egyelőre nincs más teendő. Ha a hiba továbbra is jelen van, hívni kell a Saunier Duval szerviz Budapest területi elérhetőségét.

 

Van meleg víz, de nincs fűtés:

Először nézze meg nincs e nyári módban a készüléke.

Nézze meg a szoba termosztáton a hőmérsékletet.

Állítsa magasabbra a hőfokot és figyelje, hogy a termosztát bekapcsol e, ha bekapcsol a kazán, állítsa be a termosztáton az elérni kívánt hőmérsékletet.

Amennyiben ezután sem kapcsol fel és nem kezd el működni a kazán, mindenképp hívja bizalommal szakembereinket, hisz bármikor elérhető a Saunier Duval szerviz Budapest bármelyik kerületéről legyen is szó.

 

Különböző hibakódok Thema Classic gázkazán esetében:

F1/F4: ez gyújtási hibát jelez. Kapcsolja ki majd 5 másodperc múlva vissza a készüléket. Ha a hiba nem szűnik meg, hívni kell a szakszervizt.

F2/F3: ez már komolyabb hiba ugyanis azt jelzi, hogy az égéstermék elvezető rendszerben van a probléma.

Nyomásjelző és az állapotjelző villog: alacsony a víznyomás. Ebben az esetben töltsük fel a rendszert, de figyeljünk, mert ha ez nem csak egyszeri eset, akkor valószínűleg valahol elfolyik a víz, tehát ereszt valahol.

Bármelyik hibakód is jelenik meg, és Ön úgy érzi, nem szeretne kísérletezni a javítással, keresse fel a Saunier Duval szerviz Budapest területi szakemberét, és bizton állíthatjuk, hogy készségesen áll rendelkezésére.

 

A Saunier Duval szerviz Budapest teljes területén vállalja az üzembe helyezést, a szervizelés, karbantartás. Meghibásodások 24 órán belül megszűntethetőek, hisz az alkatrészellátás a megfelelő raktárkészletnek köszönhetően folyamatosan biztosított. Érdemes azt is tudni, hogy alkatrészt magánemberként nem tudunk vásárolni, ez csak szerződött és hivatalos szervizpartner teheti meg. Ezzel is óvja készülékünket a gyártó, hogy meghibásodás esetén, megfelelő szaktudással rendelkező szakember márka szerinti alkatrésszel tudja Önt kiszolgálni.

 

Beüzemelés? Karbantartás? Javítás? A Saunier Duval szerviz Budapest egész területén az Ön rendelkezésére áll, legyen szó szabadon álló vagy falra szerelhető kazánról, de akár egy kombi készülékről, a Saunier Duval szerviz Budapest bármely pontján, megoldja a felmerülő problémát.

Saunier Duval szerelő kell?

A nap 24 órájában szolgálatára állunk Önnek ha Saunier Duval gázszerelőt keres. Tudjuk, hogy milyen kellemetlen az, amikor a téli hónapokban elromlik otthonában a meleget biztosító gázkészüléke. Az is tudjuk hogy mindennapjainkban melegvíz nélkül nem teljes a komfortérzetünk. Éppen ezért, ha meghibásodott Saunier Duval kazánja, vagy fűtés szezon előtti karbantartást szeretne elvégeztetni, nyugodt szívvel tárcsázzon minket! Munkatársaink a lehető leghamarabb megpróbálnak segíteni. A kiszállásunk díjmentes!

R

Gyors kiszállás.

R

Korrekt árak.

R

Precíz munkavégzés.

R

Betartott határidők.

R

Non Stop ügyfélszolgálat.

R

Garanciális munkavégzés.

R

Elégedettségi garancia.

Call Now Button